Hapet, në Poloni, pishina më e madhe në botë

Polonia ka prezantuar, të shtunën, për publikun pishinën më të thellë në botë, e cila arrin deri në 45 metra dhe ka një volum uji sa 27 pishina me përmasa olimpike së bashku.

DeepSpot ndodhet në qytetin polak të Mszczonow, rreth 40 km larg Varshavës dhe është e pajisur me aparaturat e posaçme për të apasionuarit e zhytjeve.

Kjo pishinë mund të pranojë dhe gjatë pandemisë klientë pasi konsiderohet një qendër trajnimi për zhytësit. Ajo është e pajisur me tunele nënujore dhe ka dhoma hoteli si dhe restorante dhe salla konference.