Rikthehen seancat, Kuvendi merr lejen e Komitetit Teknik për t’u mbledhur

MB KUVENDI parlamenti buxheti 2021 miratohet  1100x620

Kuvendi merr miratimin e Komitetit Teknik dhe Ministrisë së Shëndetësisë për të vazhduar me seancat plenare.

Pas 1 mungese, të enjten, deputetët do të mblidhen sërish. Në rend të ditës është rrëzimi i dekretit të presidentit Meta për ligjin për gjendjen civile, një interpelancë me kryeministrin nga Ralf Gjoni dhe ligji për censin e popullsisë në 2022.