14 mercenarët më të frikshëm në histori

Mercenarët janë persona që marrin pjesë në konflikte të armatosura për përfitime personale.

Ata nuk kanë lidhje me konfliktin dhe zyrtarisht nuk janë pjesë e asnjë ushtrie. Mercenari lufton për para ose forma të tjera pagese dhe jo për interesa politike.

Në fotogalerinë e mësipërme do t’ju njohim me 14 mercenarët më të frikshëm në histori.