Mësohet ministria që do të drejtojë Dritan Abazoviç në qeverinë e re malazeze

Untitled collage 2020 09 19T204958.578 1100x620

Më në fund, i mandatuari për kryeministër në Mali e Zi, Zdravko Krivokapiq, do të paraqesë nesër emrat përfundimtarë për përbërjen e qeverisë së re.

Krivokapiq do të prezantojë më 2 dhjetor përbërjen e kabinetit dhe programin përpara Kuvendit, që më pas pritet të votojë dhe qeverinë e re.

Sipas asaj që raportojnë mediat malazeze, shqiptari Dritan Abazoviç, i cili është dhe një nga pikat kyçe të krijimit të koalicionit qeverisës do të marrë drejtimin e Ministrisë së Mbrojtjes. Ai do të jetë gjithashtu dhe zv.kryeministër.