Rindërtimi në Fushë-Krujë, Rama inspektime në lagjen “Rilindja”. Projekt për 100 apartamente

rama 4 1100x620

Edi Rama ishte në kantierin e lagjes “Rilindja” në Fushë-Krujë, ku u informua se në pak javë nisin themelet për 15 pallate banimi me 100 apartamente.

Sipas ministrit për Rindërtimin, Arben Ahmetaj, këtyre banesave të reja do t’u bashkëngjiten qendra shëndetësore dhe zyrat e shërbimeve.