60 grabitje në Spanjë, policia në kërkim të bandës së shqiptarëve “me të zeza dhe pa maska”

bandaok 1100x620

Policia spanjolle është në ndjekje të një bande shqiptarësh që mendohet se kanë grabitur rreth 60 banesa në Galici.

Gjatë grabitjes së fundit, dy prej anëtarëve të kësaj bande u arrestuan. Sipas mediave spanjolle, njëri prej tyre është një 32-vjeçar shqiptar.

Banda ka të njëjtën mënyrë operimi për çdo grabitje: qëndrojnë për disa javë në një zonë dhe veprojnë të veshur me të zeza, por me fytyrën zbuluar.