Basha takon prindërit e të rinjve në emigrim: Prioriteti ynë në qeveri, punësimi

Nënat, fëmijët e të cilave janë në emigrim, ndanë shqetësimet e tyre me kryedemokratin, Lulzim Basha.

Ato thonë se vështirësitë ekonomike dhe mungesa e mundësive për postim, i detyroi t’i çojnë fëmijët e tyre jashtë kufijve.

Po kryedemokrati thotë se e ka gati strategjinë për të mos e lënë më rininë të largohet nga vendi.

Basha premtoi gjithashtu subvencionim të tarifave universitare dhe bursa për të rinjtë që vijnë nga familje me të ardhura të ulëta, për të mos privuar asnjë qytetar shqiptar nga e drejta e arsimit.