Stalini i rrëzuar, rrënoja teatrosh dhe vila të braktisura, foto nga bota e braktisur

Dimitri Bourriau është një fotograf francez, i cili pëlqen të eksplorojë zona apo objekte të braktisura në botë, të cilat i sjell më pas në një fotogaleri, që të krijon idenë e një bote të braktisur.

Prej 8 vitesh, ai ka udhëtuar në shtete të ndryshme, si Italia, Kazakistani apo Gjeorgjia. Shpesh, ai informohet nga lajmet në media për këto zona të mbetura në kohë dhe nuk heziton t’i fotografojë menjëherë ato.