Fotot që bënë historinë e vitit 2020

Përditësuar më: 30/12/2020, ora 10:03

Fotot që bënë historinë e vitit 2020

Përditësuar më: 30/12/2020, ora 10:03

Fotografët e disa prej agjencive kryesore të lajmeve kanë bërë një përzgjedhje të fotove më të bukura që shënuan vitin që po lëmë pas.

Në fotogalerinë e mësipërme vijnë disa ngjarjet më të rëndësishme gjatë 2020, duke filluar nga lufta me pandeminë, shpërthimi në Liban apo dhe zgjedhjet presidenciale të SHBA-së.