Adobe Flash Player “ndërron jetë”

adobe flash 600x338

Adobe Flash Player ka përfunduar zyrtarisht ciklin e tij.

I dale për herë të parë në vitin 1996, Flash ka qenë mënyra më e përdorur nga njerëzit për të parë video dhe për të luajtur “online”.

Vitet e fundit, Adobe Flash Player ka pasur shumë probleme sigurie dhe ka dështuar të kalojë me sukses në epokën e “smartphone”-ve.

Adobe njoftoi se nuk do të ofrojë më përditësime për Flash dhe i ka kërkuar njerëzve që ta heqin nga pajisjet ku e kanë instaluar.

Nga 12 janari, do të ndalojë edhe luajtja e videove në Flash Player.

  • LAJMI I FUNDIT | Fjalimi i fundit i Donald Trump si President: Ishin 4 vite të mrekullueshme
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Kemi arritur shumë gjëra
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Rindërtuam ushtrinë amerikane
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Ulëm taksat më shumë se kurdoherë
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Prodhuam vaksinën për 9 muaj dhe jo për 10 vjet
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Kemi punuar shumë dhe dhamë maksimumin, kaluam shumë pengesa
  • LAJMI I FUNDIT | Trump: Morëm rekord votash dhe ndihem i nderuar nga ky fakt
  • LAJMI I FUNDIT | Trump: E dimë të gjithë nga erdhi virusi, bëni kujdes!
  • LAJMI I FUNDIT | Trump: Falenderoj të gjithë personat që punuan me ne. Shihemi së shpejti