Leshteriku “zapton” vijën bregdetare në Durrës

leshteriku 1100x620

Moti i paqëndrueshëm, shoqëruar me reshje dhe dallgëzim të fortë ka nxjerrë në vijën bregdetarë tonelata me leshterikë.

Në këto ditë të para të vitit ku qytetarët vijojnë të shijojnë ditët e pushimit, pamja që të ofrohet përgjatë bregdetit është sa e shëmtuar aq edhe e lenë në harresë nga pushteti lokal.

Të njëjtin fat ka edhe shëtitorja “Taulantia”, një investim i sapo përfunduar nga Fondi Shqiptar për Zhvillim, që pavarësisht rivitalizimit të kryer bë të, nuk ka shmangur asnjë nga problemet e mëparshme në këtë zonë.