21 vende për të vizituar në vitin 2021

Me pjesën më të madhe të planetit akoma të mbërthyer nga pandemia udhëtimet mund të duken në rastin më të mirë si marrëzi dhe në rastin më të keq, çiltërsisht të rrezikshme.

Sidoqoftë, me disa vaksina në qarkullim një gjë që dimë është se kjo situatë nuk do zgjasë përgjithmonë. Për disa, arratisja mund të jetë disa javë larg, ndërsa për të tjerët, mund të vijë në mes, apo edhe në fund të vitit. Megjithatë ajo do të vijë, dhe liria për të eksploruar botën do të jetë sërish e mundur.

CNN Travel ka listuar 21 vende për t’u vizituar në vitin 2021, vit ku të gjithë dëshirojmë ti themi “lamtumirë” njëherë e mirë koronavirusit.