Moti i keq, rrëshqitje në rrugën e Valbonës

Moti i keq ka sjellë pasoja në gjithë qarkun e Kukësit. Edhe pse rrugët nacionale janë të qarkullueshme, më problematike duken rrugët në Bajram Curr, veçanërisht ajo për në Valbonë, ku për shkak të reshjeve të dendura  ka pasur shumë rrëshqitje dheu.

Firma kontraktore që ka në performancë këtë segment rrugor po punon për pastrimin dhe vënien në eficencë të saj. Ndërkohë, furnizimi me energji elektrike ka qenë normal në të gjithë qarkun e Kukësit.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 4 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 292 raste në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 417 të shëruar në 24 orët e fundit