Pandemia në Kosovë, 7 viktima në 24 orët e fundit

5f9b23eca534f 1100x620

Autoritetet kosovare kanë zyrtarizuar 7 viktima në 24 orët e fundit, si pasojë e pandemisë. Me viktimat e sotme, numri total arrin në 1351.

Ndërkohë, janë 169 rastet e infeksioneve të reja, që çojnë bilancin në 52 134 raste infeksionesh.

Të shëruarit janë 313, ndërkohë që rastet aktive mbeten 7835. Prishtina mbetet qyteti më i goditur me 81 raste, e ndjekur nga Vushtrria dhe Fushë Kosova me 9.