Betejë e egër në xhungël

Fotografi Leighton Lum arriti të kapë me aparatin e tij betejën e egër për jetë a vdekje mes një jaguari dhe një kajmani në Pantanal, Brazil. Jaguari arriti të fitojë këtë betejë të egër në lumin Cuiaba, e cila zgjati disa minuta.