SHÇBA pezulloi dy efektivë, pas arratisjes së një të ndaluari

SHCBA HETIMI frame 63 1100x620

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, pezulloi dy efektivë policie, emrat e të cilëve nuk bëhen të ditur, pasi pak ditë më parë iu arratis një person i ndaluar me armë.

Dy efektivët e Policisë po shoqëronin 30-vjeçarin, Rigers Lala, në momentin kur ky i fundit arriti që t’ia mbathte nga komisariati.

Të dy efektivët janë pezulluar nga detyra deri në përfundimin e hetimeve për rastin.