Pasaportat më të fuqishme dhe më të pavlefshme të vitit 2021

Koha e fluturimeve pa limit, për në destinacione të ndryshme, duket shumë e largët pas thuajse një viti të plotë në izolim për shkak të pandemisë së koronavirusit. Covid-19 ka transformuar panoramën e udhëtimeve, ndoshta për dekada me radhë. Por përsëri, mbajtësit e një kategorie të caktuar pasaportash e kanë më të lehtë të udhëtojnë pa pasur vizë paraprake, se disa të tjerë.

Në listën e përvitshme të publikuar nga “Henley Passport Index”, pasqyrohen ndryshimet e diktuara nga koronavirusi.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të mësuar kush janë pasaportat më të fuqishme, më të pavlefshmet dhe ku renditet Shqipëria.