Tharëse flokësh në dush dhe pishinë me ujë të ndenjur, njihuni me hotelet më të këqija në botë

Disa turistë shumë të zhgënjyer kanë postuar foto të gjërave më të çuditshme që kanë parë në hotelet ku kanë qëndruar.

Në galerinë e mësipërme mund të shikoni gjëra të pabesueshme, si për shembull një tharëse flokësh brenda në dush, apo një qendër fitnesi të mbushur me divanë.