Investimi u krye në 2020, por aksi Durrës-Shijak ndodhet nën “pushtetin” e ujit

permbytje shijak 600x338

Reshjet e dendura të shiut, kanë sjellë përmbytje në disa zona të vendit. Edhe në Durrës dhe Shijak pati përmbytje, ndërsa aksi Durrës-Shijak, gjendet në pushtetin e ujit, pavarësisht se investimi për këtë aks përfundoi verën e vitit 2020.

Shkak i përmbytjeve është mungesa e sistemit të kanalizimeve.

Firma fituese në tender ka refuzuar kryerjen e punimeve, pasi nuk justifikohet nga buxheti i planifikuar.