Orteku befason alpinistët, përfundojnë të mbuluar nga dëbora

Përditësuar më: 8/1/2021, ora 17:12

Orteku befason alpinistët, përfundojnë të mbuluar nga dëbora

Përditësuar më: 8/1/2021, ora 17:12

Një grup prej 4 alpinistësh është goditur nga një ortek i befasishëm në malet Pirenej, në Spanjë.

E gjithë ngjarja është filmuar dhe u shpërnda në rrjetet sociale, ku duket momenti kur orteku godet në mënyrë të papritur alpinistët. Personi që filmoi ngjarjen u rrëzua në dëbora, ndërsa më pas video tregon një prej alpinistëve të mbuluar nga dëbora deri në shpatulla.

“Të gjithë duhet të bëjnë kujdes për të shmangur situata të ngjashme”, tha alpinisti që shpërndau videon.