Samsung prezanton telekomandën që nuk ka nevojë për bateri

telekomanda 1100x620

Samsung ka krijuar një telekomandë të re që nuk ka nevojë për bateri, por që mund të karikohet nga rrezet e diellit.

Gjiganti i teknologjisë prezantoi pajisjen që ka një panel të vogël diellor brenda dhe shpjegoi se karikimi mund të bëhet duke e lënë në rrezet e diellit ose me fishë.

Sipas Samsung, diçka e tillë do të kursejë rreth 99 milionë bateri gjatë 7 viteve të ardhshme.