Situatë e rëndë nga përmbytjet në Shkodër, izolohet Oboti

Në Qarkun e Shkodrës situata nga përmbytjet vijon të jetë e rëndë për shkak të reshjeve të shumta të rëna gjatë ditëve të fundit.

Sipas raportit të publikuar nga prefektura e qarkut, deri tani, janë përmbytur 1585 hektarë toke.

Situata më e rëndë vijon të mbetet në fshatin Obot, rrugët drejt të cilit janë të kalueshme vetëm me mjete të larta.

E vetmja mënyrë për të hyrë dhe dalë nga Oboti është një mjet i ushtrisë, i cili u ka ardhur në ndihmë banorëve.