Bien shtyllat elektrike në Kukës, punohet për rikthimin në normalitet

Reshjet e shiut dhe dëborës kanë krijuar problematika të ndryshme në Kukës, veçanërisht për sa i përket furnizimit me energji elektrike.

Disa shtylla janë rrëzuar, për shkak të rëndimit të telave nga bora dhe nga ngrica. Situata më e vështirë paraqitet në lokalitetet Kalis, Ujmisht, Kolesjan, dhe në Grykën e Vanave.

Terreni i vështirë e ka bërë jo pak problematike punën e riparimit, por grupet në terren po mundohen të rikthejnë normalitetin, duke i dhënë përparësi hidrovorëve, spitaleve dhe institucioneve publike.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Opozita në zgjedhje
  • LAJMI I FUNDIT | I ftuar: Fatmir Mediu, kryetar i Partisë Republikane
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Opozita në zgjedhje