“Erdhi vaksina antiskandal”, të rinjtë e PD, protestë para Kryeministrisë

Të rinj të Forumit Rinor të Partisë Demokratike organizuan këtë të hënë një marshim-protestë para selisë së Kryeministrisë.

Ata mbanin në duar pankarta për të ironizuar mbi një darkë të disa pjesëtarëve të mazhorancës në një restorant luksoz në Dubai, siç duket nga një video që qarkulloi të dielën në rrjetet sociale.

“Pankartat tregojnë hendekun e madh mes jetës së qytetarëve dhe luksit të qeveritarëve, që festojnë në Dubai, ndërsa Shqipëria është e përmbytur”, thotë PD në një deklaratë për mediat.