“Bernabeu” mbulohet nga bora, në Madrid bëjnë “ski”

Përveç situatës serioze nga pandemia, Spanja dhe veçanërisht Madridi, janë duke u përballur me probleme të mëdha të shkaktuara nga i ftohti, dëbora dhe ngricat.

Pavarësisht kushteve të vështira, shumë qytetarë dolën në rrugë për të shijuar pamjen e rrallë të qytetit të mbuluar nga dëbora, e cila gjithashtu i dha një pamje mahnitëse edhe Bernabeut legjendar.