Pa maska dhe distancim, nuk po festohet fundi i pandemisë, por titulli kampion

Duket sikur është festa e lamtumirës ndaj pandemisë së koronavirusit, por është festa e fitores së titullit kampion në futbollin amerikan të universiteteve. Qindra tifozë të skuadrës së Universitetit të Alabamës u “derdhën” rrugëve të qytetit Tuskaluza në Majami, për të festuar fitoren e kampionatit kundër Ohajos. Në pamjet e publikuar anë rrjetet sociale shihet që tifozët nuk mbajnë fare distancë apo maska mbrojtëse, të mbërthyer nga euforia e fitores.