Vetëvrasja e biznesmenit Eugert Lazaj, prokuroria kërkon pushimin e hetimeve

Untitled collage 2021 01 12T114739.062 1100x620

Prokuroria e Tiranës kërkon pushimin e hetimit të ngjarjes së vetëvrasjes së biznesmenit, Eugert Lazaj.

Në banesën e tij u gjet një pistoletë tip “Glock”, që rezultoi të jetë përdorur edhe në ngjarjen e cila rezultoi se kishte përdorur edhe ngjarjen e 4 tetorit 2018 në ish-bllok, ku u vra një person dhe u plagosën 2 të tjerë. 

Pistoleta i përkiste Redi Popeskut, që në dëshminë e dhënë prej tij ka pohuar se nuk dinte ku e kishte armën. Kërkesa për pushimin e hetimit është depozituar në gjykatë, ku pritet të shqyrtohet javën e ardhshme.