Snapchat mbyll përgjithmonë llogarinë e Trump

1 33 1100x620

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump është bllokuar përgjithmonë nga Snapchat, sipas një deklarate nga platforma.

“Në interes të sigurisë publike dhe bazuar në përpjekjet e Trump për të përhapur dezinformata, gjuhë urrejtjeje dhe nxitur dhunë, të cilat janë shkelje të qarta të udhëzimeve tona, ne kemi marrë vendimin për të bllokuar llogarinë e tij në mënyrë të përhershme”, njofton kompania.

Kjo deklaratë vjen pasi presidenti amerikan u censurua nga kompanitë e mëdha teknologjike, si Facebook, Twitter dhe Youtube.

Javën e kaluar, Facebook tha se do të bllokonte llogarinë e Trump për pjesën e mbetur të mandatit të tij në detyrë dhe ndoshta për një kohë të pacaktuar.

Ndërkaq, Twitter, megafoni i preferuar i Trump në internet, vendosi të pezullojë përgjithmonë llogarinë e tij, për nxitjen e asaj që u kthye në një kryengritje të dhunshme në Kapitol.

Në fund të listës iu shtua YouTube, që deklaroi se po pezullon kanalin e Trump për të paktën një javë dhe potencialisht më gjatë.

  • LAJMI I FUNDIT | Fjalimi i fundit i Donald Trump si President: Ishin 4 vite të mrekullueshme
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Kemi arritur shumë gjëra
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Rindërtuam ushtrinë amerikane
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Ulëm taksat më shumë se kurdoherë
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Prodhuam vaksinën për 9 muaj dhe jo për 10 vjet
  • LAJMI I FUNDIT | Donald Trump: Kemi punuar shumë dhe dhamë maksimumin, kaluam shumë pengesa
  • LAJMI I FUNDIT | Trump: Morëm rekord votash dhe ndihem i nderuar nga ky fakt
  • LAJMI I FUNDIT | Trump: E dimë të gjithë nga erdhi virusi, bëni kujdes!
  • LAJMI I FUNDIT | Trump: Falenderoj të gjithë personat që punuan me ne. Shihemi së shpejti