Dëborë dhe ngrica, temperaturat shkojnë deri në -10 gradë celsius në Britani

Temperaturat kanë rënë deri në -10 gradë në Britani, ndërsa pjesa më e madhe e territorit është mbuluar nga dëbora. Pavarësisht masave ndaj koronavirusit, shumë persona nuk kanë mundur t’i rezistojnë borës.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 20 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2714 testime, 764 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 640 të shëruar në 24 orët e fundit