Një konkurs i kushtuar ndërtimeve të njeriut dhe emocioneve që përcjellin, nga Londra në Tokyo

Një konkurs fotografik i veçantë u realizua në Londër, ku protagoniste nuk ishte, si shpesh herë ndodh, madhështia e Natyrës dhe krijesat e saj, por ndërtimet e njeriut, të vjetra dhe moderne, dhe emocionet që këto ndërtime mund të përcjellin, nga Londra në Qom të Iranit, nga Tokio në Shën Petersburg.  

Konkursi, i quajtur “Arti i Ndërtimit”, u organizua pikërisht nga Instituti i Ndërtimit britanik, dhe morën pjesë rreth 3500 fotografë nga më shumë se 100 vende të ndryshme.

Çmimi i parë shkoi për britanikun James Retief, me një fotografi që dëshmon rindërtimin e ikonës londineze, Big Ben. Në galeri, 15 fotografitë e cilësuara si më domethënëse.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 20 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2714 testime, 764 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 640 të shëruar në 24 orët e fundit