Fotografitë më të bukura të udhëtimeve tregojnë bukurinë dhe brutalitetin e natyrës

Edhe pse viti 2020 ishte i shenjuar nga pandemia, organizatorët e eventit “Fotografitë më të bukura të udhëtimeve” kishin plot foto nga të cilat të përzgjidhnin.

147 fotografë dërguan rreth 25 000 foto, të cilat janë bërë pranë banesave të tyre ose në vendet ku i zuri karantina e detyruar.