Kaktuse 10 metra të lartë, majmuni i artë dhe bufi xhuxh, bota e egër e maleve meksikane

Meksika është e famshme për plazhet përrallore, por një fotograf vendas, i rritur në zonat malore, sjell përmes objektivit të tij një pamje tjetër. Roberto Pedraza Ruiz u largua nga Meksiko Siti në vitin 1984, kur ishte vetëm 9 vjeç, për në Sierra Gorda. Në një sipërfaqe prej 380 mijë hektarësh, aty ai ka dokumentuar kafshë, insekte dhe bimësi, me një bukuri përrallore, të cilat i ka ndarë me CNN.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë një anë të panjohur të Meksikës.