Nuk i ndahet fati, fiton për herë të gjashtë lotarinë

moss 1100x620

Një burrë nga Idaho ka fituar për herë të gjashtë llotarinë në një lojë gërvishtëse Crossword të enjten

Bryan Moss nga Meridian fitoi 250 000 dollarë, deklaroi Lotaria e Idahos në një njoftim për shtyp, duke regjistruar çmimin e tij të parë më të lartë, por shumë larg nga çmimi i madh, tha Idaho Lottery.

Moss, i cili zotëron dyqanin shëndetësor Newko Sport dhe Nutrition, i tha Idaho Lottery se ai luan rregullisht sepse e di që përfiton nga shkollat ​​e Idaho.

Lotaria Idaho ndahet në shkollat ​​publike dhe Fondin e Ndërtimit të Përhershëm. Në total, gjatë historisë së lotarisë shtetërore, 961.5 milionë dollarë janë kontribuar për këto dy njësi.

“Jam krenar që ndihmoj në mbështetjen e shkollave publike të Idahos, kjo është arsyeja pse unë luaj”, tha Moss në një deklaratë.

Ai tha se planifikon që fitimet e tij t’i lërë për arsimimin e vajzës.