Sa kushton dashuria për produktet e Samsung?

Samsung, prodhuesi më i madh i telefonave në botë, është gjithashtu një nga prodhuesit më të mëdhenj të elektronikës dhe pajisjeve të konsumit në botë, duke shitur gjithçka, nga televizorët te frigoriferët.

Por sa kushton në të vërtetë të kesh të gjitha produktet më të shtrenjta të kësaj kompanie? Në bazë të përllogaritjes së CNN Bussines, shuma e përafërt shkon në 90879 dollarë.

CNN bëri këto llogaritje në total edhe për Iphone dhe rezultoi që për të pasur produktet më të mira dhe të gjitha opsionet ekstra të Apple, iu duhen 79875 dollarë, duke përjashtuar këtu kostot e transportit, taksat dhe tarifat e tjera.