Në stërvitje, misione dhe kohën e lirë, fotot më të mira të ushtrisë britanike

Ushtarët britanikë kanë realizuar një mision disi më të lehtë se zakonisht, një album me fotografitë më të mira për të treguar jetën e tyre. Konkursi i përvitshëm përfshiu 946 fotografi, të ndara në kategori të ndryshme, ku tregohet jeta në ushtri, mes stërvitjeve intensive, misioneve dhe kohës së lirë, kur ushtarët marrin veten për sfidën e radhës.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë fotot më të bukura.