Një mënyrë shumë e mirë për të bërë patinazh…. si Meri Popins

Një patinator në Kanada zbuloi një mënyrë shumë origjinale për të bërë patinazhin përgjatë një liqeni të ngrirë.

I frymëzuar nga karakteri i përrallave, Meri Popins, ai përdori një çadër për t’i rënë liqenit me patina, kryq e tërthor.

Videoja u shpërnda me shpejtësi në rrjetet sociale dhe mori pëlqime të shumta.