PD përcakton shefat e fushatës për Tiranën

pd selia 1100x620

Partia Demokratike përcakton drejtuesit politikë edhe për qarkun e Tiranës, sipas njësive përkatëse.

Aldo Bumçi është një nga 7 drejtuesit, bashkë me Jorida Tabakun, e cila ka qenë tepër aktive në denoncime dhe dalje publike.

Të tjerë emra që pasojnë listën janë edhe Albana Vokshi, Agron Shehaj, Alfred Rrushaj, Belind Këlliçi dhe Flamur Noka, ndërsa shefe e fushatës për Kavajën dhe Rrogozhinën do të jetë Grida Duma.