“Sex and the City” nuk do të ketë Samantën, por do të ketë pandeminë

Sex and the City Revival 600x338

Në 10 episodet e “And Just Like That”, rikthimi i “Sex and the City”, nuk do të ketë Samantën, por referencat për pandeminë e koronavirusit do të jetë e pranishme.

Ndërsa, një subjekt zyrtar për rikthimin e “Sex and the City”, në HBO Max është ende i panjohur, Sarah Jessica Parker ka konfirmuar se seriali do të përfshijë gjithashtu edhe pandeminë COVID-19.

Në një intervistë për “Vanity Fair”, aktorja, e cila do të luajë edhe një herë rolin e Carrie Bradshaw, tha se ajo po pret me padurim skenarët e producentit Michael Patrick King, i cili kryeson një grup shkrimtaresh, të gjitha femra.

Sarah Jessica Parker gjithashtu tha që përfshirja e koronavirusit në skenar ishte një lojë, duke pasur parasysh që vendosja e serialit është padyshim Nju-Jorku, një nga qytetet më të prekura nga kriza shëndetësore.

“Pandemia padyshim që do të jetë pjesë e skenarit sepse ky është qyteti në të cilin jetojnë këta personazhe”, tha aktorja gjatë intervistës.

“Do të ketë përvoja të reja jetësore, botëkuptime politike dhe të larmishme shoqërore. Por, si ndryshuan marrëdhëniet kur hyri në lojë koronavirusi? Kam shumë besim se shkrimtarët do të shqyrtojnë të gjitha këto dhe më shumë”.

Rikthimi i “Sex And The City”, i titulluar “And Just Like That”, do të tregojë historinë e protagonistëve që kemi njohur gjatë viteve, Carrie, Miranda dhe Charlotte, por pa Samantën dhe jetën e tyre 50-vjeçare.

“Mendoj se Cynthia, Kristin dhe unë, jemi të gjitha të entuziazmuara për kohën që ka kaluar”, tha Parker. “Ne pyetëm veten, kush janë protagonistët tanë në këtë botë të re tani? A janë përshtatur? Çfarë roli luajtën ata? A kanë bërë gabime si gra, si shoqe? Apo e kanë gjetur rrugën e duhur? “

“A ndihen të hutuara, të kërcënuara, nervoze për atë që po ndodh në botë? Jam shumë kurioze dhe e ngazëllyer kur shoh se si shkrimtarët i parashikojnë këto gra sot”, shtoi ajo.

Sarah Jessica Parker zbuloi se seriali gjithashtu do t’i japë hapësirë ​​karrierës së Carrie Bradshaw si shkrimtare, sensit të saj të modës dhe marrëdhënies së saj me mediat sociale.

Dhe “And Just Like That” do të përbëhet nga 10 episode, gjysmë ore secila dhe do të fillojë xhirimet në Big Apple këtë pranverë. Thjesht duhet të presim.