Del në shitje vila përrallore, ku mund të keni komshi bosin e Louis Vuitton

Mundësitë që të jetoni në një nga zonat më ekskluzive të pasurive të paluajtshme nuk janë aq të shpeshta, por një tashmë ekziston.

Një vilë përrallore ka dalë në shitje në enklavën e parqeve të Saint Tropez me një pamje mahnitëse nga Gjiri i Saint Tropez dhe ku mund të keni fqinj disa nga njerëzit më të pasur në botë si Bernard Arnault dhe Mohamed Al-Fayed.

Çmimi i kësaj prone nuk është përcaktuar qartë, por agjentën e pasurive të paluajtshme shprehen se një vilë e tillë mund të arrijë nga 20-25 milionë euro.