Një peshkaqen duke gjuajtur, një zog që puth gjarprin, fotot më të mira të “Tokyo International Foto Awards 2020”

Konkursi i fotografisë “Tokyo International Foto Awards 2020” ka nxjerrë në pah bukurinë dhe jetën në mbretërinë e kafshëve, me disa shkrepje mahnitëse.

Midis fituesve, të cilët u shpallën këtë javë, ishin fotot e një peshkaqeni duke gjuajtur peshq pranë ishullit Guadalupe, kuaj të bardhë që vraponin në det dhe një familje pinguinësh që grumbulloheshin së bashku në dëborë.

Në konkurs marrin pjesë fotografë profesistë dhe amatorë nga e gjithë bota, dhe në fund fituesi merr një çmim prej 3 mijë dollarësh.