Publikohen fotot e para zyrtare të “Mbretëreshës së shpejtësisë”

Janë publikuar fotot e para të Suzuki Hayabusa, motori ikonë i shpejtësisë, që detyroi markat japoneze që të vetëkufizojnë prodhimet e tyre deri në 300 km/h.

Suzuki Hayabusa “lindi” në vitin 1999 për të rivalizuar Honda SuperBlackbird dhe Kawasaki Ninja ZX-12R, ndërsa sot, ky motor do të kthehet me qëllimin e vetëm për të rimarrë fronin e motorit më të shpejtë në botë.