Rrezikon verbimin për të bërë tatuazh në sy

Një modele amerikane vendosi të bënte tatuazh në sy, edhe pse i ishte thënë se rrezikonte verbimin duke bërë këtë gjë.

25-vjeçarja Devon O’Kelly e ka sot ngjyrë lejla të bardhën e syve dhe thotë se është e dashuruar me sytë e saj të rinj.

Modelja nisi të bënte tatuazhe që në moshën 13-vjeçare dhe sot ka 23 të tilla.