Nga zebrat te krokodilët, fotot më të bukura të kafshëve dhe natyrës

Kur bota u mbyll për shkak të pandemisë, shumë prej nesh gjetën ngushëllim në botën natyrore, ndërsa për kafshët hapësirat ishin edhe më të mëdha.

“CEËE Photo Award” është konkursi më i madh në botë i fotove dhe në këtagorinë kafshë dhe natyrë ka me të vërtetë shprehje mahnitëse. Në këtë konkurs do të pranohen foto deri më 31 maj, ndërsa më pas do të ndahen çmimet.