Presidenti Meta si Yuri Kim: Partitë të promovojnë kandidatë me integritet

Ilir Meta 1100x620

Ashtu si ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim edhe presidenti Ilir Meta ka bërë një postim në rrjetet sociale, ku iu kërkon partive politike në vend që të zgjedhin kandidatë me integritet në zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas Kreut të Shtetit, ato parti që bëjnë të kundërtën dhe vendosin persona me të shkuarë të dyshimtë në këto zgjedhje do të ndëshkohen rëndë nga shqiptarët në ditën e votimit.

“Partitë të promovojnë kandidatë të rinj dhe me integritet! Kush vepron ndryshe do ndëshkohet rëndë më 25 prill”, shkruan presidenti.