Moti i keq në Vlorë, “tërbohet” deti, pezullohen lundrimet

Lundrimi në Vlorë për anijet e peshkimit dhe mjetet e vogla lundruese mbetet i pezulluar për shkak të motit të keq.

Nga kapiteneria e portit Vlorë konfirmohet pezullimi i lundrimit deri ditën e martë. Ndërkohë, përsa i përket tragetit Vlorë- Brindisi pritet që itenerari të kryhet normalisht në orët e mbrëmjes.

Trageti pritet të niset nga Vlora sipas orarit në mbrëmje, edhe për shkak se gjatë pasdites pritet një përmirësim i lehtë i kushteve meteorologjike.