Nga “lufta” e karkalecave te tanku i mbytur, fotot mahnitëse nga bota nënujore

Bota nënujore nuk është dukur kurrë kaq magjike, misterioze dhe magjepsëse.

Në fotogalerinë e mësipërme janë disa nga fituesit e çmimeve në konkursin e përvitshëm të Fotografit Nënujor.

Ato tregojnë se sa frymëzuese nëna natyrë mund të jetë, por edhe sa e brishtë është ajo.