Yjet që janë në rënie të lirë

Momenti i keq që po kalon Liverpool dhe disa prej yjeve të këtij ekipi, na kujton që lavdia në futboll nuk është e përjetshme.

Shumica e futbollistëve kalojnë periudha të vështira në karrierë, por disa ringrihen, ndërsa të tjerë nuk arrijnë dot më të kthehen në nivelet e mëparshme.

Në fotogalerinë e mësipërme ju tregojmë lojtarët që para pak muajsh ishin në qiell, por sot janë në rënie të lirë.