Logo e TKOB, plagjiaturë apo jo? Haliti shpjegon pse fitoi kjo logo dhe sa ”e kopjuar” është

Debati mbi logon e re të Teatrit të Operas dhe Baletit nëse është plagjiaturë apo jo, vijon. Një nga anëtarët e bordit artistik të këtij teatri njëkohësisht edhe pjesë e jurisë që zgjodhi logon e re të shumë komentuar shpjegon për A2 CNN pse u zgjodh kjo logo dhe a mund ta quajmë plagjiaturë atë.