Ndryshime te Interi, publikohet logoja e re e klubit

Inter 2 1100x620

Inter do të ndryshojë shumë shpejt logon e klubit dhe në internet është publikuar logoja e re.

Në të duken shkronjat “I” dhe “M”, që nënkuptojnë Internazionale Milano, duke hequr shkronjat “F” dhe “C”.

Shkronjat do të jenë të bardha, sfondi ngjyrë blu dhe e gjitha e mbyllur nga një bordurë e zezë.