Ndërron jetën “mbreti i pornografisë” amerikane

Ka ndërruar jetë në moshën 78-vjeçare, Larry Flynt, “mbreti i pornografisë” amerikane, i njohur për krijimin e një perandorie editoriale me drita të kuqe duke nisur nga revista “Hustler”, në vitin 1974.

I paralizuar që prej vitit 1978 pasi tentoi të vriste veten, Flynt ndërroi jetë në Los Anxhelos për shkak të problemeve kardiake.

Për vitet të tëra ai u angazhua dhe në shumë beteja politike, më e fundit prej të cilave ishte ajo kundër ish-presidentit, Donald Trump.

Në kohën kur Trump u bë president i Shteteve të Bashkuara, Flynt ofroi 10 milionë dollarë për këdo që i sillte prova për të nisur procedurat e “impeachment” për ta larguar nga Shtëpia e Bardhë.

Edhe në vitin 1998, ai doli në krah Bill Clinton, i cili u trondit nga skandali me Monica Lewinsky, duke ofruar edhe në këtë rast para për këdo që i sillte histori tradhtie të liderëve republikanë.